Som reportagefotograf / pressefotograf laver jeg ofte billedserier for magasiner, dagblade, virksomheder/erhverv og til tider også bands. At være en “flue på væggen” og dokumentere en historie, en begivenhed, en situation – hvad end det er lykkeligt eller trist, er altid spændende, og det er absolut en af mine foretrukne måder at bruge mit kamera på. Ved denne form for fotografering viser man virkeligheden som den er. Der er ikke pyntet på det, det er som regel ikke opstillet, og det giver seeren/læseren en mulighed for at sætte sig ind i situationen, og måske relatere til emnet.

pressefotograf

opgaver som reportagefotograf / pressefotograf

I forbindelse med mine opgaver som reportagefotograf / pressefotograf har jeg mødt mange fascinerende mennesker, og jeg har oplevet mange spændende ting. Jeg har mødt mennesker der var på toppen – både mentalt, fysisk og karrieremæssigt, men jeg har absolut også mødt mennesker, der var i den modsatte ende af skalaen. Fælles for dem har været, at de havde en historie at fortælle – hvad end den var lykkelig eller tragisk.

Jeg arbejder freelance som reportagefotograf / pressefotograf på hele Sjælland og Fyn – og også i Jylland ved større opgaver, og uanset opgavens størrelse og indhold, hører jeg gerne jeres idéer,  så hvis du/I står og skal bruge en reportagefotograf / pressefotograf der leverer høj kvalitet, så kontakt mig i dag.

LANDSKABSFOTOGRAF

Engang i mellem – når tiden er til det, drager jeg ud i naturen eller ind til byen – og til tider til andre lande, med udstyret under armen, og fotograferer for min egen skyld og lyst.

Her har jeg udvalgt en lille kollektion, af de billeder jeg har lavet som landskabsfotograf.

Søger du/I en landskabsfotograf til billeder fra det lokale område m.v., så kontakt mig i dag!

Jeg arbejder freelance som reportagefotograf / pressefotograf for:

– Magasiner, dagblade og online medier
– Musikere og bands
– Virksomheder
– Organisationer og foreninger
– Og mange flere…!

Vi laver også portrætter