Jeg er professionel freelance fotograf, og har mange års erfaring med fotografering for både private og erhverv, og jeg går gerne langt for at få tilfredse kunder. En opgave er først løst når både kunden og jeg selv er tilfreds, og her får du god service både før, under og efter opgaven. Mine priser er fornuftige, og afspejler det arbejde der bliver lagt i opgaven, men jeg giver selvfølgelig også gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Som fotograf løser jeg opgaver i hele DK

Som fotograf løser jeg opgaver på hele Sjælland – og også på Fyn og i Jylland ved større opgaver, og har du en idé – stor eller lille, så lad os tage en snak om mulighederne. Så skal jeg nok komme med forslag og løsninger, så forventningerne bliver indfriet. Modsat mange andre i branchen, går jeg ikke så højt op i antallet af billeder, der bliver leveret til dig som kunde.

Alt hvad jeg vurderer er godt efter en opgave, bliver redigeret og optimeret, og fremsendt i højeste opløsning – uanset prisens størrelse. Og hvad angår pris, så holder jeg mig altid til aftalen, så du/I ikke bliver overraskede ved modtagelse af faktura.

Ud over en lang række private kunder, løser jeg også opgaver for erhvervskunder, magasiner/dagblade og organisationer. Jeg er medlem af NPU (Nikon Professional User), og jeg er optaget på det anerkendte fotosite – 1x.com. Jeg leverer desuden fotos til internationale billedbanker såsom; iStockphoto, Fotolia, Shutterstock og Dreamstime.

reklamefotografiet

inspirationskilder

Mine inspirationskilder er mange, og jeg er i dag en meget alsidig fotograf. Jeg ser lige så stor glæde i at fotografere landskaber som portrætter. Hver genre er i sig selv en spændende udfordring, og jeg har aldrig set nogen grund til at begrænse mig selv.

et godt produkt

Jeg lægger en stor ære i at levere et godt produkt, og jeg er kendt hos mine kunder for at levere høj service og fleksibilitet. Når du vælger undertegnede som fotograf, kan du være sikker på at jeg er forberedt til opgaven, at jeg er pålidelig, og at jeg gør hvad der står i min magt, for at levere det ønskede resultat – og gerne lidt mere.

Læs mere: