Bryllupsfotograf

Bryllupsfotografering ved professionel fotograf

Valget af den professionelle Bryllupsfotograf til jeres bryllupsfotos er pr definition altid det bedste valg. Sammenlign det med mekanikeren, hvor vil du helst have lavet din bil? Hos hobby garage manden eller den professionelle? Det er med billeder sådan set det samme. Den professionelle bryllupsfotograf, laver altid mange bryllupper. Det gør fotografen rutineret og derfor erfaren til at vide hvilke billeder,fotografisk udstyr og lokation der skal vælges ved forskellige typer af fotograferinger.

bryllupsfoto

Den moderne bryllupsfotografering

Bryllupsfotograferingen flytter sig meget disse Bryllupsfotos laves mange forskellige steder og på vidt forskellige udvalgte lokationer, som slotte og herregårde, til skove og strande og i gamle nedlagte fabriksbygninger. Fotograferne bruger medbragte flashlamper og kan derfor med deres kamera totalt styre det lys de ønsker på deres brudepar.

Som bryllupsfotograf har jeg været hele Sjælland rundt, men primært har mine kunder været fra København, Roskilde, Holbæk og Ringsted. Uanset hvor I bor på Sjælland, skal I ikke holde jer tilbage, for jeg giver gerne et godt tilbud, uanset hvor på øen brylluppet skal holdes.

bryllupsfotografi

Den digitale efterbehandling

Når bryllupsfotografen forlader brylluppet, så starter den efterfølgende digitale billedbehandling, der vil her blive lagt flotte toninger i billederne, der bliver rettet hud, justeret lys og kontrast i bryllupsbillederne.

Der bliver ofte også lavet opsætning af billederne til tryk, enten til udskrift hos fotohandleren, print derhjemme eller professionel offset tryk ved bryllupsbøger etc.

bryllupsfotos

BRYLLUPSFEST

Hvis du/I vælger at booke mig hele dagen, så får I også dækket festens forløb, og alle de sjove, varme og glædelige begivenheder der sker i den forbindelse. Der vil nok være en stor del af familie og venner, der tager billeder under festen med deres smartphones og lommekamereaer, men resultatet vil også være der efter. For mange er det fint og nok, men er det også det, når I gerne vil mindes om 5-10-20 år?

bryllupsfotograf

Vælg bryllupsfotograf med hjertet

Vælg altid jeres bryllupsfotograf med hjertet. En dygtig bryllupsfotograf viser altid mange bryllupsbilleder på sin side, også hele billedserier, så i kan sidde hjemme og vurdere fotografens kvaliteter og kreativitet.

Lad billederne tale, kan i lide fotografens billeder og kan i se jer selv i de af fotografen udvalgte bryllupsfotos, så er i helt sikkert på rette vej. Bryllupsfotografering handler om fotografens evne til at få jer til at indgå i aktivitet samarbejde omkring selve fotograferingen, for på den måde at sikre jer fede og spændende bryllupsfotos.

bryllupsfotografer

At have fornøjelsen af at forevige nygifte i form af billeder

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en stor del af mit arbejde består i at være bryllupsfotograf. Gennem årene har mange par været i søgeren på mit kamera, og det bliver aldrig kedeligt. At have fornøjelsen af at forevige nygifte i form af billeder, lægger jeg en stor ære i – og meget arbejde. Jeg ved at billederne vil være minder for livet, så her bliver ikke sparet på antallet af billeder og service, og jeg går altid i dialog med kunden, så det færdige produkt svarer til forventningerne – og gerne mere! Uanset om du/I ønsker klassiske par billeder fra efter vielsen, eller om de skal være mere kreative – og I ønsker undertegnede som bryllupsfotograf hele dagen, fra forberedelserne til efter brudevalsen, så er jeg den I søger.

bryllupsfotografering

Læs mere: